2017. évi sajtóközlemények

Loppert Dániel lett az EXIM új marketing és kommunikációs vezetője

Loppert Dánielt, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációjának korábbi irányítóját nevezték ki az EXIM új marketing és kommunikációs igazgatójává.

loppert daniel 250Loppert Dániel március végétől tölti be a pozíciót és irányítja az EXIM márkamenedzsment munkáját, szponzorációs és rendezvény tevékenységét, külső és belső kommunikációját, valamint médiastratégiáját.

Loppert Dániel szerint osztályának egyik legfőbb feladata, hogy bemutassa az EXIM kiterjedt külkereskedelmet támogató tevékenységet, illetve azokat az eredményeket, amelyek a banknak köszönhető export ösztönzés révén a magyar vállalkozásokra hatnak.

Sajtószoba

24 nov. 2016

Magyar Export Napja

Sikerrel indítottuk útjára a hagyományteremtő szándékkal létrehozott Magyar Export Napját.

15 nov. 2016

Sikeres kötvénykibocsátás

2016. november 14-én sor került az Eximbank első magyar jog alatti tőkepiaci megjelenésére.

10 nov. 2016

Exportra fel! – Tatabánya

Gazdasági fórumsorozatunk ez évi utolsó állomásaként Tatabányára látogattunk el.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!