Exportra fel! - Szolnok

A cégek külpiacra lépésének ösztönzése, támogatása érdekében indított „Exportra fel!” fórumsorozatunk őszi első állomásának Szolnok városa adott otthont.

exportra fel szolnok 009k

Az előadók közül Arday Balázs, az Észak-alföldi régió képviseletvezetője az EXIM által nyújtott exportfinanszírozási lehetőségeket ismertette, majd Nagy Erzsébet, a MNKH Promóciós Kft. ügyvezető igazgatója az új piacok felé nyitás, új lehetőségek témakörében tartott előadása következett. Végül Kokas Tamás a Nemzeti Befektetési Ügynökség főosztályvezető-helyettese a szervezet céljainak és feladatainak bemutatásával zárta a szakmai programot.

A rendezvény kerekasztal beszélgetése az előadók és helyi cégek tulajdonosainak részvételével zajlott, ahol az érdeklődők számos kérdésükre kaphattak választ és megismerhették az Uniturn Kft és Navayo Research Kód Kft. sikertörténetét Makra Tibor (UniTurn Kft) és Kuti Mihály (Navayo Research) tulajdonosokkal való kötetlen beszélgetés során.

A rendezvényhez kapcsolódó sajtóközlemény letölthető innen .

• Készítés ideje:

1065 Будапешт, ул. Надьмезё д.46-48. Тел.: +36 (1) 374 9100, +36 (1) 374 9200, Факс: +36 (1) 269 1198 Электронный адрес: exim@exim.hu