Exporttámogató eszközökről beszélt Kisgergely Kornél az MBH Makronóm Makroverzum konferencián

EXIM Hírek

A nemzeti bajnok magyar vállalkozások külpiaci lehetőségeire fókuszált az MBH Makronóm Makroverzum konferencia, ahol Kisgergely Kornél vezérigazgatónk is részt vett az Exporttámogató ökoszisztéma című panelbeszélgetésben.

A Bálna Honvédelmi Központban tartott szakmai találkozó első felében az előadások voltak a középpontban, a rendezvényen a hazai pénzügyi szakma számos jelentős szereplője felszólalt. A délutáni programot már a panelbeszélgetések uralták két blokkban, amelyet a vállalati sikertörténetekkel kapcsolatos beszámolók nyitottak.

Az esemény záróprogramjaként tartották az exporttámogató lehetőségekre koncentráló panelbeszélgetést, amely során Kisgergely Kornél vezérigazgatónk Nestor Andreával, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség vezérigazgatójával, Oláh Istvánnal, a Nemzeti Innovációs Ügynökség vállalati kapcsolatokért felelős igazgatójával, Fehérváry Tamással, a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség gazdasági igazgatójával, valamint Balogh Péterrel, az MBH Bank nagyvállalati és speciális hitelezésért felelős ügyvezető igazgatójával vitatta meg a téma legfontosabb kérdéseit. A kerekasztal-beszélgetésen Kisgergely Kornél részéről szó esett többek között a magyar vállalkozói életutakról és a külpiacra lépés lehetőségeiről, a folyamatot támogató eszközökről, az exportálással kapcsolatos tévhitekről, valamint a finanszírozási háttérről is.

Fotók forrása: Makronóm Intézet

Vissza a hírekhez