Sikeresen zárul a Baross Gábor Hitelprogram

Tovább
BGH_eredmenykozlo

Hírek

Post featured image
Zöld finanszírozás
2024.02.15

Kollégáink is előadnak a Budapesti Corvinus Egyetemen a tavaszi félévben

Export- és zöldfinanszírozás, egyedi pénzügyi megoldások: néhány hívószó azon témák közül, amelyekről többek között EXIM-es kollégáink előadásában ismerhetnek meg újdonságokat a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtani Intézet hallgatói a tavaszi szemeszterben.

Post featured image
Zöld finanszírozás
2024.01.05

Frissítettük a Zöld Finanszírozási Keretrendszerünket

A legújabb szabályzatok és az elmúlt másfél évünk tapasztalatai alapján felülvizsgáltuk és aktualizáltuk az először 2022-ben közzétett Zöld Finanszírozási Keretrendszerünket, amelyet a Deloitte által készített független szakértői vélemény is igazolt.

Post featured image
Zöld finanszírozás
2023.11.17

A BGE-n tartottunk előadást a fenntarthatóságról és a zöld gyakorlatunkról

A Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán pénzügy és számvitel szakos hallgatóknak tartottak vendégelőadást kollégáink, prezentációjukban a fenntarthatóság, az ESG irányelvek és az EXIM zöld stratégiája került a fókuszba.

Post featured image
Zöld finanszírozás
2023.10.02

Még egy lépés a fenntartható jövő felé – az EXIM Magyarország és az UBM Feed Zrt. közös előadása zöldfinanszírozási megoldásokról

Az EXIM Magyarország is képviseltette magát a Planet Budapest 2023 Fenntarthatósági Expó és Élményprogramon, ahol ügyfelünkkel, a piacvezető, hazai takarmánygyártó vállalattal, az UBM Feed Zrt.-vel tartottunk közös előadást a sikeres zöldfinanszírozási példákról szóló szekcióban az együttműködésünkről. Előadásunkban kiemelt fókuszt helyeztünk az EXIM fenntarthatósági stratégiájára, amely során bemutattuk elköteleződésünket a magyar vállalkozások fenntarthatósági és környezetvédelmi céljainak támogatásában.

Post featured image
Zöld finanszírozás
2023.09.11

300 millió eurós keretmegállapodást kötött az EXIMBANK a zöld hitelezés élénkítésére

Az Eximbank 300 millió euró értékű, hosszú lejáratú hitelt vett fel az ING Banktól, melyre a Világbank-csoporthoz tartozó Nemzetközi Beruházásbiztosítási Ügynökség (MIGA) vállal garanciát. A hitelösszeggel az Eximbank a hazai vállalkozások fenntarthatósági fejlesztéseket célzó hitelprogramjait fogja finanszírozni.

This site is registered on wpml.org as a development site.